Gio'Style Spa - Дизайн и качество във Вашите домове

Gio'Style Spa - Дизайн и качество във Вашите домове

15 април 2021
 • Сподели:
 • Компанията Gio’Style е основана през втория следвоенен период за производство на пластмасови части за първите хладилници. Неговият успех сред широката общественост започва скоро след това, заедно с „бум на пластмаса“ за използване в домакински продукти (прибори за маса, кутии за почистване и храна) и предмети за пикник (термос, хладни чанти и други подобни).
 • il marchioШестдесет години след това начало, Gio’Style днес е най-известната компания в тази индустрия, където има значителни участия. Неговото лидерство е доста безспорно в областта на хранителните съдове, хладни чанти и (както електрически, така пасивни) преносими хладни кутии.
 • Значителната технологична експертиза също така даде възможност на Gio’Style да бъде успешен производител на професионални преносими хладни кутии. Продукти, които родени вдъхновени от идеята, за да служат на дадена „цел“ и да се отличат с отличен дизайн. Това е основната причина за успеха на Gio’Style. Успех, който все още има дълъг път напред.
 • NewsGIO’SYLE - ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР НА „Vivere a Spreco Zero“
  Gio'Style е официален партньор на “Vivere a Spreco Zero”, информационната кампания срещу хранителните отпадъци, която се занимава с проблема с хранителните отпадъци от 2010 г. Кампанията “Vivere a Spreco Zero” се ангажира с обявяването на Национален ден за превенция на хранителните отпадъци, който се провежда на 5 февруари.
  Дневниците за отпадъците, показват ситуацията в италианските домове, където всеки ден се хвърлят 100,1 грама храна на човек. Всяка година хвърляме 36,92 кг годна за консумация храна на обща стойност 250 евро / година. Всяко семейство хвърля 84,9 кг храна през годината, а на национално ниво губим 2,2 милиона тона храна на обща стойност 8,5 милиарда евро.
  Gio’Style винаги е бил чувствителен към проблема с хранителните отпадъци и винаги се е ангажирал да помага на хората да съхраняват храната по най-добрия възможен начин.