АРОМАТИЗАТОР С ПРЪЧКИ 125МЛ.- ВАНИЛИЯ

  • Производител: Ordinett
  • Кат. номер:7849008

 

Ароматизатор за интериорно пространство с дълготраен аромат и красива визия предлаган от италианския производител

"Gio Style" представен с марката "Оrdinett", която е с дълга традиция в производството на продукти за организиране на дома и интериора.

Ароматизаторът е в елегантна стъклена опаковка с пръчици, които напоени в аромата, излъчват ухание и освежават интериорните помещения в дома или офиса Ви, като качеството и интензитета на аромата се запазва през целия период на използването на ароматизатора.

Ароматизаторът е разработен и се предлага в осем разновидности като аромати, които биха отговорили на личните предпочитания и индивидуален вкус на всеки за персонална наслада на сетивата.

Лесно за използване решение, което може да ароматизира всяко пространство, приложението му е много ефективно като едновременно ароматизира и неутрализира неприятните миризми, като оставя след себе си ухание на свежест, чистота или вашият любим аромат на парфюм.

Употреба:

Отворете стъклената бутилка, отстранете пластмасовата предпазна капачка и бавно поставете пръчиците в нея, като внимавате да не разлеете течността.

За по-добро разпространение на аромата, обръщайте пръчиците веднъж седмично.

Сред огромния брой орхидеи само един вид се цени не заради прекрасните му цветове, а заради плодовете му. Това е плосколистната ванилия, Vanilla planifolia (сем. Orchidaceae), вечнозелено пълзящо растение с цилиндрично дълго стъбло, което може да достигне 100 м дължина. Още ацтеките, древното население на Мексико, отглеждали ванилията като ароматична подправка, а испанците разпространили употребата и в Европа. Отначало единствения производител на ванилия било Мексико, което изнасяло годишно повече от 20 000 кг. През 1822 г. Французите създават плантациите в Гвиана на остров Мавриций, но много години наред растенията не давали плод. Не успели да се изяснят причините за неуспеха. Едва през 1837 г. Морен доказва, че прашецът с форма на пръчица може да се пренася от пчели, които не се срещат извън Латинска Америка. След това откритие започнали да прилагат изкуствено опрашване и от този момент получавали добра реколта в плантациите.

Аромат – Ванилия:

В парфюмерията употребата на ванилията е изключително широка и тя присъства почти във всяка парфюмна група и най-вече в силно ароматните, наситени и екзотични благоухания, наречено още „гурме“ аромати. Ванилията е аромат, който е едновременно познат и предизвикващ, романтичен и деликатен, един от най-популярните и най-скъпите за производство аромати в света. Ароматизаторът с ванилия е с богат, екзотичен и запомнящ се аромат, сладък и мек, с дървесни и опушени нотки. Сладък, благороден, прекрасен аромат, добиван от шушулки ванилия. Кралица на подправките, принадлежи към семейството на орхидеите.

8,49 лв.
Подробно описание +

 

 

Maрка : Ordinett

Съдържание: течност - 125мл., с включени 4бр.дървени пръчици с дължина 24,2 см.

Аромат: Ванилия; Жасмин; Памукови цветя;Бял мускус; Талк; Лавандула; Горски плодове; Ябълка и канела

Компоненти външен вид: Бутилка, дървени пръчици,пластмаса,корк,капачка на бутилка,кутия,стъкло, хартия

Производител: Giostyle S.p.A. Urgano, Italia

Срок на годност: 2г. / отбелязан на маркировката

Съхранение:

Съхранявайте само в оригиналната опаковка, добре затворена бутилка, на добре проветриво и хладно място, далече от пряка слънчева светлина, далече от източници на топлина, на открит пламък, на искри и други източници на запалване,както и далеч от всякакви други несъвместими материали.

Да не се пуши в близост до продукта.

Не използвайте за цели различни от препоръчаните.

Да се съхранява извън обсега на деца.

Внимание: Силно запалима течност и пари.

Продуктът може да предизвика различни алергични реакции.

При контакт с кожата: Измийте обилно със сапун и вода.

При поява на кожно дразнене или обрив на кожата потърсете медицински съвет/ помощ. Предизвиква сериозно дразнене на очите.

При контакт с очите: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако носите такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. При продължително дразнене на очите потърсете медицински съвет/ помощ.

При необходимост от медицинска помощ ностете опаковката на продукта.

При вдишване :Осигурете веднага достъп на чист въздух. Ако дишането е затруднено, незабавно потърсете медицинска помощ.

При поглъщане: Незабавно се консултирайте с лекар и/или потърсете медицинска помощ.

Да се избягва изпускане в околната среда.

Изхвърляйте в контейнери в съотвествие с местните разпоредби и предпазните мерки за опазване на околната среда. 

Характеристики +
Категория
Ароматизатори
Доставка +

  • Доставките се извършват от куриерскa фирмa СПИДИ , като цената на услугата е фиксирана - 9,50 лв
  • Куриерската услуга е безплатна при поръчки над 80,00 лв
  • Поръчки направени до 15:00 часа се обработват в същия работен ден
  • Поръчки направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!