Пълнител за ароматизатор с пръчици 500мл.,различни аромати

  • Производител: Ordinett

 

Пълнителите за ароматизатори с пръчици са част от линията на марката Ordinett, аромати, които внасят стил, цвят и ухание във всички помещения, в които са поставени.

Резервеният пълнител за ароматизатор с пръчици Ви дава възможност да подновите любимия си аромат, на който да се насладите отново.

 

Аромат – Ванилия:

В парфюмерията употребата на ванилията е изключително широка и тя присъства почти във всяка парфюмна група и най-вече в силно ароматните, наситени и екзотични благоухания, наречено още „гурме“ аромати. Ванилията е аромат, който е едновременно познат и предизвикващ, романтичен и деликатен, един от най-популярните и най-скъпите за производство аромати в света. Ароматизаторът с ванилия е с богат, екзотичен и запомнящ се аромат, сладък и мек, с дървесни и опушени нотки. Сладък, благороден, прекрасен аромат, добиван от шушулки ванилия. Кралица на подправките, принадлежи към семейството на орхидеите.

 

Аромат – Жасмин:

От векове жасминът е популярен със своя сладък, флорално хипнотичен и романтичен аромат, използван като средна нотка и част от състава на някои от най-известните парфюми в света. Тази атрактивна лиана е с невероятно бели цветове в звездовидна форма и опияняващо ухание. Царственият му аромат е завладяващ с цветното си интензивно присъствие, меден нюанс и плодови нотки.

 

Аромат- Памукови цветя:

Общият аромат е фин, носталгичен и чист. Ухание, което събужда най-сладките и ранни спомени от детството в двора на къщата извън града, свежестта във въздуха, която се носи рано сутрин, онова ухание на чистота на ленена тъкан и въздушни акорди от белите чаршафи съхнещи на лятното слънце.

 

Аромат – Бял Мускус:

Ароматът на мускус в парфюмите се слави със своите сладостни, дървесни и земни акорди. Често го откриваме в сърцето или в базата на аромата – придава плътност на цялостната композиция, неколкократно усилвайки трайността и притегателната й сила. Мускусът представлява силно ароматно маслообразно вещество, което е едно от най-високо цените суровини в парфюмерийната индустрия. Това, което го превръща в предпочитана базова основа за много парфюми, всъщност е уникалната му способност да балансира всяка парфюмна композиция и да намалява изпаряването й. Именно по тази причина това е и една от най-използваните съставки, която може да бъде срещната в почти всеки трети парфюм днес.Ароматът на бял мускус е с меки, чувствени и проницателни тонове.

 

Аромат – Талк:

Уханието на този ароматизатор е със свежи и меки горни нюанси, чувствени цветни отенъци с пудрови нотки, а сърцето на този аромат е изпълнен с ирис.

Емблематичен аромат от изсушените луковици на ириса, смесен с усещането за талк, оризова пудра, цветен прашец, козметика и червило се нарича „пудра“ в парфюмерията или така известните „пудрови аромати“ Днес перуника /ирис може да се намери по целия свят: като аромат на тинктури, лечебни сиропи и смеси от подправки; като базова нотка за ароматни спиртни напитки и козметика; като емблематичен аромат в парфюми и потпури, и може да струва повече от злато.

 

Аромат - Лавандула:

Широко разпространена в парфюмерията и ароматерапията, лавандулата е известна със своето успокояващо действие. Името й произлиза от латинското “lavare”, което означава „мия”. То идва от древната римска традиция да се използва лавандулово масло при къпане. 

Днес лавандуловото масло е предпочитана съставка за много парфюми заради своя свеж, сладък и остър цветен аромат. Извлича се от цветовете на лавандулата чрез парна Освен в парфюмерийната индустрия, лавандулата има цял куп други предназначения. Хората все още слагат лавандула във възглавниците си за добър сън (казват още, че прогонва и кошмарите).

 

Аромат- Горски плодове:

Плодовите нотки са едни от най-често използваните в парфюмерията и сред обичаните от парфюмеристите. Техният аромат носи спомени от лятото, сладост, овощни градини, приятна спокойна разходка по пътеките между цъфтящи поляни. вкусове, което ги прави един магически чар на мистериозна гора и лято.

Малина:  Парфюмите, които привличат с малинов аромат, дават чувство на онази радост, която ни връща в нашето детство. Навяват още и спомени за горещо и безгрижно лято, в което сякаш всяко желание може да стане реалност, трябва само да си го пожелаем!

Ягода:  Ягодата носи завладяващ аромат на зрели плодове, ягодовотото сладко с пленителните и сладки летни аромати. Нотката на ягода има богат, многопластов аромат, в който се преплитат много нюанси, придават сладникава свежест.. Къпина и Боровинка : Къпината и дивите плодове изобщо придават сладък и леко тръпчив, но винаги чаровен вкус на аромататите.Използват се като връхна нотка в ароматните композиции, която може да ни пренесе в безгрижните летни дни, в който и сезон да сме щом усетим тези аромати.

 

Аромат – Ябълка и канела:

Топлото и пикантно ухание на канелата е идеален избор за есенните дни и вечери, когато хладният полъх на вятъра превръща горещото лято само в спомен. Богатството и хармонията на ароматите с канела са подходящи за сезона, който впечатлява с пъстрота от цветове и аромати.Щипката канела придава пикантност на чувствените плодови нотки на свежата ябълка, ухание, което носи усещането на топлина, уют и спокойствие в есенните и зимни дни.

Употреба: Внимателно изсипете бутилката с парфюмираната течност от резервния пълнител във вашето стъклено шише на ароматизатора с пръчици Ordinett. Поставете капачката върху бутилката.

Потопете пръчките в течността.

След 1-2 мин. извадете пръчките, обърнете ги и ги поставете отново в бутилката.

Ароматът са разгръща постепенно и неговата наситеност и трайност е в зависимост от големината, температурата и влажността на помещението, в което е поставен.

Продължителността на освобождаване на аромата може да е седмици и дори месеци и зависи и от броя поставени пръчици. За да засилите аромата, потопете всички пръчки и ги обръщайте често, за да го намалите - извадете няколко от пръчките.

Употреба: Внимателно изсипете бутилката с парфюмираната течност от резервния пълнител във вашето стъклено шише на ароматизатора с пръчици Ordinett. Поставете капачката върху бутилката.

Потопете пръчките в течността.

След 1-2 мин. извадете пръчките, обърнете ги и ги поставете отново в бутилката.

Ароматът са разгръща постепенно и неговата наситеност и трайност е в зависимост от големината, температурата и влажността на помещението, в което е поставен.

Продължителността на освобождаване на аромата може да е седмици и дори месеци и зависи и от броя поставени пръчици. За да засилите аромата, потопете всички пръчки и ги обръщайте често, за да го намалите - извадете няколко от пръчките.

15,16 лв.
Подробно описание +

 

 

Maрка : Ordinett

Съдържание: течност - 500мл.

Аромат: Ванилия ; Памукови цветя;Бял мускус; Талк; Лавандула; Горски плодове; Ябълка и канела

Компоненти външен вид: Бутилка,пластмаса,капачка на бутилка

Производител: Giostyle S.p.A. Urgano, Italia

Срок на годност: 2г. / отбелязан на маркировката

Съхранение: Съхранявайте само в оригиналната опаковка, добре затворена бутилка, на добре проветриво и хладно място, далече от пряка слънчева светлина, далече от източници на топлина, на открит пламък, на искри и други източници на запалване,както и далеч от всякакви други несъвместими материали.

Да не се пуши в близост до продукта.

Не използвайте за цели различни от препоръчаните.

Да се съхранява извън обсега на деца.

Внимание: Силно запалима течност и пари.

Продуктът може да предизвика различни алергични реакции.

При контакт с кожата: Измийте обилно със сапун и вода.

При поява на кожно дразнене или обрив на кожата потърсете медицински съвет/ помощ. Предизвиква сериозно дразнене на очите.

При контакт с очите: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако носите такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. При продължително дразнене на очите потърсете медицински съвет/ помощ.

При необходимост от медицинска помощ ностете опаковката на продукта.

При вдишване :Осигурете веднага достъп на чист въздух. Ако дишането е затруднено, незабавно потърсете медицинска помощ.

При поглъщане: Незабавно се консултирайте с лекар и/или потърсете медицинска помощ.

Да се избягва изпускане в околната среда.

Изхвърляйте в контейнери в съотвествие с местните разпоредби и предпазните мерки за опазване на околната среда. 

Характеристики +
Категория
Ароматизатори
Доставка +

  • Доставките се извършват от куриерскa фирмa СПИДИ , като цената на услугата е фиксирана - 9,50 лв
  • Куриерската услуга е безплатна при поръчки над 80,00 лв
  • Поръчки направени до 15:00 часа се обработват в същия работен ден
  • Поръчки направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!