Кафеварка Bialetti Rainbow Azzurro за 3Ч.с леко нарушена опаковка.

  • Кат. номер:0005042/NP

Нов продукт 100% оригинално съдържание,

но с леко повредена опаковка.

Ограничено количество.

Разопакованите продукти са продукти с непроменено качество и функционалност, но с разпечатана или с нарушена оригинална опаковка на производителя.

Качеството на разопакованите продукти е проверено и гарантирано. Те не са с транспортни дефекти или с наранявания поради отварянето на опаковката.

Предимствата на разопакованите продукти са: По-ниска цена – разопакованите продукти са със същото качество като стандартните, но поради нарушението на целостта на опаковката, те се предлагат на по-ниска цена;

Същият период на гаранция – всички продукти са с гарантирано качество, което е причината разопакованите продукти да имат същия гаранционен срок както стандартните ни продукти

Разопакованите продукти не се отличават от стандартните, освен по това, че имат отворена опаковка или нарушена такава .

* Моля, обърнете внимание на снимката на продукта, на която ясно се вижда фабричната опаковка, която е нарушена в този случай.

 

Материал на тялото: алуминий

Диаметър на основата: 72 мм

Височина: 170 мм

Вместимост: 130 мл - приблизителна цифра: може да варира в зависимост от количеството на поставената вода и количеството, сместа и смилането на кафето.

45,09 лв. 39,20 лв.
Подробно описание +

Кафеварката Bialetti Rainbow е цветната серия кафеварки, които дават весел старт на деня Ви

Материал на дръжката: термопластичен

Лесен за почистване предпазен клапан 

Не е подходяща за съдомиялна машина

Начин на употреба:

  1. Налейте вода със стайна температура в кафеварката до нивото на предпазния клапан. Не превишавайте това ниво, ако искате да избегнете воднисто кафе.
  2. Сега изберете сместа от смляно кафе по ваш избор. Внимание! Сместа трябва да има специфично смилане за кафеварка, не прекалено фина. Напълнете фунията добре, без да натискате кафето.
  3. Малка тайна -  Нагласете пламъка на минимум и отделете цялото време, от което се нуждаете; отличното кафе си ​​струва да изчакате още няколко минути. Когато кафето напълно се е издигнало в горната част, изключете котлона
  4. Сега решаващият момент: вкусът. За да се насладите в най-добрия случай на всички аромати, които се отделят, препоръчваме да пиете кафето си, когато току-що е излято в чашата.

Доставка +

  • Доставките се извършват от куриерскa фирмa СПИДИ , като цената на услугата е фиксирана - 9,50 лв
  • Куриерската услуга е безплатна при поръчки над 80,00 лв
  • Поръчки направени до 15:00 часа се обработват в същия работен ден
  • Поръчки направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!