Кашпа Stefanplast Liberty 16см; графит и травертин

  • Кат. номер:87162

Серия Liberty
Извитите линии - вдъхновени от извитите форми на растителния и флоралния свят

Емблемата на стила Art Nouveau, икона на художествената изразителност, който се среща в декоративния вкус и в името на новата колекция от кашпи и сансъчета „Liberty“ на Stefanplast

Интензивен и модерен дизайн, предложен чрез безпогрешно изследване на стила, цветовете и яркостта на формите

Кашпа Liberty Ø 16 см, подходяща за саксия 15 см

Елегантни линии и завладяващи цветове, идеални както за вътрешно ползване -  за да придадете на дома си вълшебна атмосфера на елегантност и стил, така и за външно - за да завършите перфектно флоралната хармония на вашата градина

Материал: полипропилен

Вместимост: 2.3 л

Размери: Ø 16*15 см

4,32 лв.
Подробно описание +

 

Кашпите от Серия Liberty StefanPlast са изключително подходящи за начина на отглеждането на орхидеи и със своята изчистена и стилна линия чудесно допълват една красива композиция.

Интересно и полезно :

Отглеждането на орхидеи може да бъде възнаграждаващо изживяване, но изисква известно разбиране на техните специфични нужди. Ето някои общи насоки: 

Светлина: Орхидеите изискват ярка, индиректна светлина. Избягвайте пряката слънчева светлина, особено през най-горещите часове на деня, тъй като тя може да причини изгаряния на листата им.

Температура: Повечето орхидеи предпочитат нощни температури малко по-хладни от дневните (около 5-10 градуса по-ниски). Това имитира естествения им тропически климат.

Поливане: Поливайте обилно, но не прекалено, позволявайки почвата да изсъхне леко между поливанията. Преполиването е една от най-честите грешки при отглеждането на орхидеи, което може да доведе до гниене на корените.

Влажност: Орхидеите произхождат от райони с висока влажност, така че те оценяват редовното пръскане или поставяне върху поднос с мокри камъчета. Въпреки това, те не трябва да стоят във вода.

Торене: Използвайте балансиран тор с ниско съдържание на азот на всеки 2-6 седмици, в зависимост от вида. Прекаленото торене може да навреди на растежа на вашите орхидеи.

Пресаждане: Орхидеите обикновено се нуждаят от пресаждане на всеки 2-3 години или когато средата за отглеждане напълно се разложи. Използвайте специализирана смес за саксии за орхидеи. 

Подрязване: Мъртвите листа и цветоноси трябва да бъдат отстранени, за да се насърчи нов растеж. Не забравяйте, че различните видове орхидеи имат различни изисквания, така че е важно да проучите конкретния вид, който имате, за да осигурите оптимални грижи.

С търпение и постоянство можете успешно да отглеждате тези красиви растения у дома.

Доставка +

  • Доставките се извършват от куриерскa фирмa СПИДИ , като цената на услугата е фиксирана - 9,50 лв
  • Куриерската услуга е безплатна при поръчки над 80,00 лв
  • Поръчки направени до 15:00 часа се обработват в същия работен ден
  • Поръчки направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!