Статии

Stefanplast Spa. - Дизайн, Оформление, Производство - 100% Италия

Stefanplast Spa. - ние мислим за бъдещето, като се фокусираме върху качеството Ежедневен ангажимент за подобряване на производствените стандарти и ефективност, за създаването на продукти с високо качество и устойчивост във времето. Но, това, което ни отличава е преди всичко качеството на мислене в една непрекъсната и устремена напред еволюция, която обхваща всеки аспект от дейността на компанията: от проектирането до производството, от обслужването до съдействието, от логистиката до маркетинг, от подкрепата към търговците на дребно до доставките. Всеки ден и във всяка част на Света.

прочети още
Ordinett - стилни и практични решения за организиране на пространството

Специализация, опит в производството, креативност, практичност - това са ключовите и ценни стъпки за успеха на Ordinett

прочети още
Gio'Style Spa - Дизайн и качество във Вашите домове

Gio'Style Spa е със седалище в Урняно (Бергамо), в голям завод, който обхваща около 90 000 квадратни метра. Той разполага с 50 напълно работещи производствени линии, които произвеждат продукти за употреба на открито, за пътуване и за домакинството.

прочети още
Bialetti Industrie S.p.A. - индустриалният лидер

Bialetti Industrie S.p.A. е индустриален лидер в Италия и един от основните играчи на международните пазари. Сега компанията притежава много добре познати марки с дългогодишни традиции като Bialetti, Aeternum, Rondine и CEM. Този бранд предлага артикули и за приготвяне на кафе, като традиционни кафеварки, електрически кафеварки, електрически еспресо кафе машини и линия кафе-капсули. Марката е посветена и на производството на съдове за готвене от най-висок клас и аксесоари за приготвяне на тесто. Марките Aeternum, Rondine и CEM са фокусирани върху сегмента за прибори за готвене и кухненски аксесоари. Търговският отдел на Bialetti Industrie покрива всички основни пазари и работи чрез централата в Кокалио, провинция Бреша, както и чрез офис за продажби във Франция (Париж). Групата, която се отличава през годините с високата степен на иновации и качество на своите продукти, както и с използването на нови материали и технологии, присъства със собствени производствени мощности и италиански опит в Италия, Румъния и Турция, където има и клон за продажби.

прочети още